Festivalpas

Festivalpas

Voor slechts 30 euro kan u met de festivalpas genieten van alle films uit het hele programma van FFO. Bent u jonger dan 26 jaar, dan geniet u van een extra voordelige prijs van 20 euro, leden van Filmclub 62 betalen 25 euro in plaats van 30 euro.

Met deze pas kan u onbeperkt voor alle films uit het programma van FFO een ticket kopen in de kantoren van Toerisme Oostende of aan de box-offices van het festival.

Mits beschikbaarheid, kan u voor elke voorstelling één ticket reserveren, met uitzondering van het openings- en slotevent.

De festivalpas is strikt persoonlijk, de tickets zijn dus enkel te verkrijgen op vertoon van de festivalpas in combinatie met uw identiteitskaart. Dit wordt ook steeds gecontroleerd aan de ingang van de cinemazaal. De festivalpas laat u meegenieten van alles wat FFO te bieden heeft, en dat is heel wat…

Reserveer nu uw festivalpas

Eens u een festivalpas hebt aangekocht kunt u tickets bestellen aan Festivalpas tarief (= gratis). De kaart zelf haalt u af bij Toerisme Oostende nadat u een e-mail ontvangen heeft. Vanaf 09/09 kunt u uw pas afhalen aan de Filmfestival kassa bij Kinepolis.  Vergeet niet om uw foto voor de festivalpas te sturen naar l.lingier@filmfestivaloostende.be. Breng uw bevestiging van aankoop mee.

OPGELET: ER KAN SLECHTS 1 FESTIVALPAS PER LOGIN AANGEKOCHT WORDEN!

DE FESTIVALPAS MOET MINSTENS 1 UUR VOOR DE VOORSTELLING WORDEN AFGEHAALD OF AANGEKOCHT ZIJN

De Filmpas voor jongeren onder de 26 is strikt voor mensen onder 26 jaar, deze moeten ten allen tijde hun leeftijd kunnen bewijzen. Indien blijkt dat deze verkeerdelijk werd aangekocht of bij het niet kunnen voorleggen van de identiteitskaart kunnen wij de meerprijs van een gewone Filmpas toch aanrekenen.
De Filmpas voor leden van Filmclub 62 is strikt voor deze leden bestemd. Indien deze mensen niet kunnen aantonen dat zij effectief lid zijn van Filmclub 62 en dus recht hebben op dit speciale tarief kunnen wij de meerprijs van een gewone Filmpas toch aanrekenen.
OPGELET: bij verlies van de festivalpas wordt er €3 aangerekend voor de herdruk.

Een uitgebreide handleiding vindt u hier.

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief