Nieuwsbericht

Terug naar het overzicht

FFO zoekt juryleden voor de Taste of Europe competitie!

Veel Europese films die in eigen land grote successen boeken, bereiken nooit de Belgische zalen. Met Taste Of Europe wil Filmfestival Oostende hier verandering in brengen.
We tonen een brede selectie van Europese films die de aandacht van het Belgische publiek absoluut verdienen en daarom ons Taste of Europe label krijgen.

10 films dingen mee naar de prijs voor Beste Taste of Europe Film.
De jury wordt samengesteld uit een brede selectie van filmliefhebbers van alle leeftijdscategorieën.

PUBLIEKSJURY

De publieksjury bestaat uit 10 personen en een voorzitter. Vorig jaar was dat niemand minder dan acteur en zanger Sebastien Dewaele!

Als lid van de publieksjury beslis jij mee welke film de prijs voor Beste Taste of Europe Film verdient!

De jurering vindt plaats van zaterdag 9 september tot donderdag 14 september (steeds rond 20.00 uur). Als jurylid betaal je geen toegangsticket en kom je dus helemaal gratis naar de 10 films kijken! Na de film volgt telkens een korte bespreking met de voorzitter.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 15 september in Kinepolis Oostende.

WAT MOET JE DOEN?

Schrijf je eigen filmrecensie over de film “Sprakeloos” van Hilde Van Mieghem. De recensie mag max. 500 woorden lang zijn.
Zend je recensie voor 30 april 2017 in via dit formulier.
Op basis van de inzendingen kiest FFO de juryleden.

Rep je dus naar de bioscoop voor “Sprakeloos”! De film komt op 15 maart in de zalen, maar op zaterdag 11 maart kan je hem al komen bewonderen tijdens onze exclusieve avant-première in Kinepolis Oostende, aanwezigheid van niemand minder dan auteur Tom Lanoye en regisseur Hilde Van Mieghem!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief