Zonder Afspraak op Canvas

'Zonder Afspraak' is vanaf 18 april te zien op Canvas en VRT MAX.

Zonder Afspraak

Aziz (Ali Can Ünal) is veertig en runt het kapsalon ‘Zonder afspraak’. Maar eigenlijk zou hij veel liever muzikant zijn. Op een dag besluit hij ervoor te gaan, door toeval, een vroege midlifecrisis en een buurman die hem onbewust een duwtje in de rug geeft. Tussen droom en daad staan onder meer zijn vrouw, een puberende dochter, een zoon met eigen plannen, een verlamde vader, een criminele schoonbroer en een bende afpersers. Kortom: de perfecte arena voor een snedige en snelle comedy vol misverstanden, gefnuikte ambities, gebroken harten, pittige ruzies en pijnlijk herkenbare confrontaties.

‘Zonder afspraak’ is een kleurrijke comedy over de dromen die we allemaal koesteren, de praktische bezwaren die daarbij in de weg staan, en de soms verrassende en verregaande gevolgen als die twee botsen. De serie is een productie van Canvas en Willem Wallyn.

Toen Yahya Terryn mij voor het eerst vertelde over ‘Zonder afspraak’, zei hij dat hij het gevoel had dat een comedyreeks met Turkse Vlamingen meer kon doen voor een tolerante, diverse samenleving dan om het even welke overheidscampagne. Dat was reden genoeg om al onze energie te steken in de realisatie van deze reeks. Vandaag staan we op de set. Zoals altijd klaar om de wereld te veranderen. Of er minstens eens goed mee te lachen.

Willem Wallyn

Herbeleef de première

Zonder Afspraak
Zonder Afspraak
Zonder Afspraak
Zonder Afspraak
Zonder Afspraak
Zonder Afspraak
Zonder Afspraak