Boomer op Streamz, VRT 1 en VRT MAX

Vanaf 18 augustus 2023 volledig te zien op Streamz en vanaf 2 september 2023 wekelijks op VRT 1 en VRT MAX.

Boomer

De humoristische reeks 'Boomer' duikt in het dagelijkse leven van de familie Van Looveren. Want een BV is ook maar een “gewone” mens, die geconfronteerd wordt met de gewone dingen des levens … 

De tijden veranderen. Maar het is voor de ene al wat makkelijker om daarin te navigeren dan voor de andere. Jan Van Looveren, die is nog volop zoekende. Nu hij ouder dan vijftig geworden is, ziet hij wel dat de wereld rondom hem veranderd is. Maar is hij nog wel mee met wat er nu speelt? Is hij zelf nog steeds relevant? En hoe kan hij ervoor zorgen dat hij weer #ontrend wordt? Elke aflevering volgt een gebeurtenis die impact heeft op hoe Jan binnen zijn gezin, maar ook in de wereld navigeert.

Onder het vergrootglas

Alles wat Jan doet of zegt, komt onder het vergrootglas te liggen - niet in het minst onder dat van zijn puberende dochter Roos (gespeeld door Jans dochter Pippa Van Looveren) en bijdehandse vrouw Julie (gespeeld door Els Béatse, Jans eigen vrouw). Gelukkig vindt hij steun bij zijn bewonderende zoon Daan (Jef Moelans) en zijn vrienden JP en Malik op het padelveld (Tom Dingenen en Zouzou Ben Chikha). 

Wat gebeurt er wanneer Jan, na 18 jaar huwelijk, zijn eerste liefde terug tegen het lijf loopt? Kan hij zich beheersen wanneer de verkoper van een elektrozaak hem vertelt dat zijn te herstellen koffiemachine net één dag uit garantie is? Of wanneer zijn bejaarde moeder thuiskomt met haar nieuwe lief, die een jaar of tien jonger is dan Jan zelf? En hoe redt hij zich uit een familiediner met het vreselijkste neefje uit zijn schoonfamilie? 

'Boomer' is een comedyreeks over de gewone dingen des levens, door de bril van een van Vlaanderens meest geliefde presentatoren. Een man die zegt waar het op staat en daarbij al weleens uit de bocht durft te gaan. Maar laat dat stout en menselijk kantje net zijn waar Vlaanderen van houdt. ​ 

​'Boomer' is een coproductie van VRT en Sputnik Media en zal vanaf vrijdag 18 augustus volledig beschikbaar zijn op Streamz en vanaf zaterdag 2 september wekelijks te zien zijn op VRT 1 en VRT MAX.

Video