DE FFO FESTIVALPAS

Voor slechts 30 euro kan je met de festivalpas genieten van ALLE films uit het programma van FFO!

Ben je jonger dan 26 jaar, dan geniet je van een extra voordelige prijs van 20 euro, leden van Filmclub 62 betalen 25 euro.

Met deze pas kan je onbeperkt voor alle films uit het programma van FFO een ticket kopen.

STAP 1: Vul onderstaand formulier in, inclusief pasfoto om je festivalpas aan te vragen.

STAP 2: Nadat jouw aanvraag verstuurd is, wordt je doorverwezen naar het bestelplatform. Je selecteert de juiste festivalpas, plaatst deze in jouw winkelmandje en gaat verder om te betalen.

STAP 3: Indien je nog geen account hebt op het bestelplatform, zal je een account moeten aanmaken.

Let goed op: gebruik exact deze gegevens die je hebt ingevuld op het aanvraag formulier! Heb je al tickets besteld via ons bestelplatform? Dan kan je gewoon inloggen (jouw gegevens moeten wel overeenkomen met deze in het aanvraag formulier, dus pas deze aan wanneer nodig!).

Let wel: per account kan je slechts 1 filmpas aankopen!

STAP 4: Je betaalt de festivalpas via het bestelplatform.

  19369742_10155358102633665_1692606814_n 19369742_10155358102633665_1692606814_n

Festivalpas aanvragen

Pasfoto* (1MB max. jpeg, gif, jpg, png)

Voorwaarden

Mits beschikbaarheid, kan u voor elke voorstelling één ticket reserveren, met uitzondering van het openings- en slotevent.

De festivalpas is strikt persoonlijk, de tickets zijn dus enkel te verkrijgen op vertoon van de festivalpas in combinatie met uw identiteitskaart. Dit wordt ook steeds gecontroleerd aan de ingang van de cinemazaal. De festivalpas laat u meegenieten van alles wat FFO te bieden heeft, en dat is heel wat…

Eens u een festivalpas hebt aangekocht kunt u tickets bestellen aan Festivalpas tarief (= gratis).

De kaart zelf haalt u af bij Toerisme Oostende nadat u een e-mail ontvangen heeft. Vanaf 08/09 kunt u uw pas afhalen aan de Filmfestival kassa bij Kinepolis.  Breng uw bevestiging van aankoop mee.

Een uitgebreide handleiding vindt u hier.

ER KAN SLECHTS 1 FESTIVALPAS PER LOGIN AANGEKOCHT WORDEN!

DE FESTIVALPAS MOET MINSTENS 1 UUR VOOR DE VOORSTELLING WORDEN AFGEHAALD OF AANGEKOCHT ZIJN

BIJ VERLIES VAN DE FESTIVALPAS WORDT ER €3 AANGEREKEND VOOR DE HERDRUK.

De Filmpas voor jongeren onder de 26 is strikt voor mensen onder 26 jaar, deze moeten ten allen tijde hun leeftijd kunnen bewijzen. Indien blijkt dat deze verkeerdelijk werd aangekocht of bij het niet kunnen voorleggen van de identiteitskaart kunnen wij de meerprijs van een gewone Filmpas toch aanrekenen.

De Filmpas voor leden van Filmclub 62 is strikt voor deze leden bestemd. Indien deze mensen niet kunnen aantonen dat zij effectief lid zijn van Filmclub 62 en dus recht hebben op dit speciale tarief kunnen wij de meerprijs van een gewone Filmpas toch aanrekenen.

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief