A4 A4

Filmdag voor de jongste filmliefhebbertjes!

Ook de jongste filmliefhebbertjes worden in de watten gelegd op #FFO16! Op zondag 11/09 om 14u vertonen we de prachtige film ‘Siv gaat logeren’. Na de filmvertoning kunnen de kinderen met hun filmticket gratis deelnemen aan toffe workshops van Filmfrutsels Deluxe!

Siv gaat logeren

Siv gaat voor het eerst logeren bij haar vriendinnetje Cerisia. Maar ’s nachts ziet het huis er zo anders uit. En waar is Cerisia eigenlijk? Siv gaat op zoek in het mysterieuze huis, waar achter elke deur een nieuwe verrassing wacht. Een herkenbare film voor een heel jong publiek: de angst voor alles wat anders is en de moed om op ontdekking te gaan. Een wonderbaarlijk avontuur, op smaak gebracht met een fikse scheut magie.

Meer info & tickets vind je hier!

Filmfrutsels Deluxe van Jekino

Ontdek de wondere wereld van film in een super-de-luxe filmlabo. Een stapel flipboekjes, een immer populaire animatiebox en de voorlopers van de cinema in ons filmmuseum. Lezen en knutselen, kijken en doen. Voor jong en oud valt er wat te beleven. Nieuw zijn de interactieve kijkdozen en iPads met inspirerende apps. De opstelling in verschillende ‘stations’ kan je op eigen tempo doorlopen. Je kiest zelf waar je zin in hebt!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief