servais_raoul servais_raoul

Oostendse cineast Raoul Servais krijgt ster op de walk of fame van Filmfestival Oostende en wordt voorzitter publieksjury Taste Of Europe

Cineast Raoul Servais (1928) krijgt op vrijdag 1 augustus tijdens Theater Aan Zee (TAZ) een ster op de “Walk of Fame” op de zeedijk van zijn geboortestad, Oostende. Als pionier van de animatiefilm krijgt Servais bij deze een ereplaats op de “Walk of Fame” van het Filmfestival van Oostende. Servais zal dit jaar ook voorzitter van de publieksjury van het nieuwe internationale festivalonderdeel “Taste of Europe” worden.

Wie wil, kan de sterlegging van Raoul Servais bijwonen op vrijdag 1 augustus rond 16u30 op de zeedijk van Oostende ter hoogte van de Vrijstraat O. Om 18u brengen SABAM en Theater Aan Zee een eerbetoon aan Servais in de Panoramazaal van CC De Grote Post met o.a. Marc Didden, Willem Vermandere, Anna Luyten, Johan Verminnen en Jacques Dubrulle, voorzitter van het Fonds Raoul Servais. Enkele van Servais’ kortfilms zullen tijdens TAZ#2014 vertoond worden in de lokettenzaal van CC De Grote Post. Alle info vind je op www.theateraanzee.be.

Download hier het persbericht

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief