Flanders Film Meeting

Op vrijdag 15 september 2017 organiseert het Filmfestival Oostende samen met Mediarte de zesde editie van Flanders Film Meeting.

Deze dag staat in het teken van de uitwisseling tussen Nederland en Vlaanderen om zo de grenzen tussen beide filmindustrieën te overstijgen. De centrale vragen zijn: wat kunnen we leren van elkaar en hoe kunnen we betere samenwerkingen tot stand brengen?

Flanders Film Meeting wordt opgebouwd rond drie peilers: educationinteraction en inspiration. Zo zijn er in de voormiddag verschillende masterclasses. Na de lunch brengen we verschillende professionals samen in rondetafelgesprekken. De dag wordt afgesloten met een netwerkdrink en een filmpremière in Kinepolis Oostende. Om ook jonge filmmakers en -professionals te betrekken, organiseren we samen met Mediarte een studentenpitch en een masterclass.

  FFM2 FFM2

Kort:

Voor wie?

  • Vlaamse filmprofessionals

Kostprijs?

  • 80 euro voor Ensor Academieleden
  • 100 euro voor niet-leden (waarvan 40% van de factuurkost terugbetaald kan worden via Mediarte’s opleidingbeurs. Meer info over deze premie vindt u hier)

Hoe? 

  • U dient hieronder een account aan te maken op Eventival, ons platform voor industrieprofessionals. Onder lidmaatschappen of memberships kunt u uw toegangsticket aankomen. Later krijgt u van ons een bevestiging.
  FFM1 FFM1

Schrijf u hier in 

Filmfestival Oostende en Mediarte organiseren Flanders Film Meeting

Met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Sabam, T-heater, Creative Europe Desk Vlaanderen en Creative Europe Desk Nederland.

In samenwerking met de Unie van Regisseurs, Scenaristengilde, SBC, VOFTP, deBuren & Mediarte

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief