Jonge Helden 2015

De 3 Jonge Helden van master Maaike Cafmeyer

Net zoals vorig jaar, krijgt de Master van het FFO ook dit jaar de kans om 3 Jonge Helden te selecteren. Vlaanderen bruist van het jonge talent, daarom kiest Maaike Cafmeyer 3 jonge mensen uit die nog niet lang in het audiovisuele vak zitten, maar het wel verdienen om aan het grote publiek voorgesteld te worden. In de ogen van de Master zijn dit nu al echt helden.

Wim Geudens

Jonge belgische regisseur en scenarioschrijver

Wim Geudens is een jonge Belgische regisseur en scenarioschrijver. Als student maakte hij twee succesvolle kortfilms, waaronder “Beats of Love” die in 2012 de juryprijs voor het Beste Debuut mocht ontvangen op het Kortfilmfestival in Leuven. In 2014 realiseerde hij samen met Thomas Baerten de komische kortfilm “De Smet” die ondertussen al meer dan 60 festivalselecties binnenhaalde en o.a. in Leuven bekroond werd met de HUMO-award en de Publiekprijs.

  PersCoFFO004 PersCoFFO004

Flor Decleir

Jonge Vlaamse acteur

Flor Decleir is een jonge Vlaams acteur. Hij heeft zijn talent al kunnen bewijzen in allerlei verschillende projecten. Zo was hij al te zien in de televisieseries David en Vossenstreken en vertolkte hij een kleine rol in de Vlaamse film Marina. Flor speelde ook een rol in de kortfilm De Weg Van Alle Vlees van Deben Van Dam in 2013 waarvoor hij de publieksprijs kreeg op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven.

  PersCoFFO006 PersCoFFO006

Aäron Roggeman

Jonge Vlaamse acteur

Aäron Roggeman is een jonge Vlaamse acteur uit Merksem. Deze jongeman werd opgemerkt voor zijn rol in de prent Booster uit 2014. Daarnaast was hij onder andere ook al te zien in de televisieserie Connie en Clyde, in de kortfilm Cadet en speelt hij nu ook de hoofdrol in de film My First Highway. De kleine kijkers zullen hem kennen van de Ketnet programma’s Smos, Het Langste Lied en De Pretroulet.

  PersCoFFO002 PersCoFFO002

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief