Vorige film

De Dag

geregisseerd door Gilles Coulier en Dries Vos, naar een idee van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu
  best best
Volgende film
  DP_POSTER_NAT_60x40DP_POSTER_NAT_60x40  

Synopsis

Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel.

‘De Dag’ werd bedacht en geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en geregisseerd door Gilles Coulier (‘Cargo’, ‘Bevergem’) en Dries Vos (‘Bad Trip’). ‘

Ultieme Binge-Marathon

Samen met Vier organiseert Filmfestival Oostende op zaterdag 8 september “de Ultieme Binge-Marathon van De Dag”!

Vanaf 11 uur tot middernacht kan je op één volledige dag alle twaalf afleveringen van deze meeslepende Vlaamse serie ontdekken.

De sterke plot en de originele verhaalstructuur zijn alvast ideale ingrediënten om deze populaire serie in één ruk te bekijken. Op deze binge marathon ontmoet je ook de cast van de serie en wordt je verwend met leuke goodies en natuurlijk een hapje en een drankje!

Prijs: 25 euro (valt niet binnen de festivalpas)

Speeltijden

zaterdag 8/09
11:00
Kinepolis Oostende

Regisseur

Gilles Coulier en Dries Vos, naar een idee van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu

Cast

Sofie Decleir, Titus de Voogdt, Maaike Neuville, Jeroen Perceval, Geert Van Rampelberg, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Ruth Becquart Johan Van Assche, Willy Thomas, Lynn Van Royen, Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Lukas De Wolf en en Bob Snijers

Genres

Drama

Categorieën

Avant Premières, Series

Land

België

Duurtijd

600 min.

Jaar

2018

Taal, Ondertitels & Leeftijd

Taal: Nederlands

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief