Vorige film

Lukas

geregisseerd door Julien Leclercq
  lukas banner lukas banner
Volgende film
  Lukas posterLukas poster  

Synopsis

Op zondag 9 september verwelkomt Filmfestival Oostende dé wereldster van alle actiefilms, nl. Jean-Claude Van Damme, op haar rode loper, naar aanleiding van zijn nieuwe film LUKAS. Ook Sam Louwyck en Kevin Janssens worden in Oostende verwacht. Zij vertolken immers ook een belangrijke rol in de film LUKAS,  in een regie van Julien Leclercq. 

Met een carrière die maar niet lijkt te stoppen is het vanzelfsprekend dat JCVD een ster krijgt op de Oostendse Walk of Fame. Iedereen kan de sterlegging bijwonen op zondag 9 september om 19u00 op de zeedijk ter hoogte van de Venetiaanse Gaanderijen!

Synopsis:

Drie grote Belgische acteurs spelen samen in deze Franse actiethriller van formaat. Jean-Claude Van Damme speelt een buitenwipper die gedwongen wordt om samen te werken met de politie. Het is zijn laatste kans om het hoederecht over zijn 8-jarige dochtertje niet te verliezen. Zijn missie? Binnendringen in een gevaarlijke Nederlandse organisatie die geregeld geld witwast. Vlaamse acteurs Kevin Janssens (Master FFO16) en Sam Louwyck spelen ook mee.

Speeltijden

zondag 9/09
20:00
Kinepolis Oostende

Regisseur

Julien Leclercq

Cast

Jean-Claude Van Damme, Kevin Janssens, Sam Louwyck

Genres

Actie

Categorieën

Avant Premières

Land

Frankrijk, België

Duurtijd

90 min.

Jaar

2018

Taal, Ondertitels & Leeftijd

Taal: Frans, Engels, Nederlands
Ondertitels: Nederlands, Frans
Leeftijd: 12+

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief