Vorige film

The Team 2

geregisseerd door Kasper Gaardsøe
  TT2_E8_1257_© Sofie Silbermann TT2_E8_1257_© Sofie Silbermann
Volgende film
  team2_keyvisual_quer_180625-1team2_keyvisual_quer_180625-1  

Synopsis

De zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel.

De Vlaamse actrice Lynn Van Royen (‘Spitsbroers’, ‘Beau Séjour’ en ‘De Dag’)’ speelt Paula Liekens, een rechercheur die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van ‘The Legacy’) en de Duitser Gregor Weiss (Jürgen Vogel uit o.a. ‘Tatort’), hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie. Met zijn drieën vormen ze dus het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team, een team dat over de Europese binnengrenzen heen werkt.

KOM GRATIS NAAR DE EERSTE TWEE AFLEVERINGEN!

De eerste 2 afleveringen van de reeks zullen op maandag 10 september om 20.00 uur vertoond worden op Filmfestival Oostende, in aanwezigheid van de Belgische en internationale cast!

Dankzij Play More van Telenet kan je hier helemaal GRATIS naartoe!

Registreer je snel via de ticketlink hieronder!

‘The Team 2’ is een productie van Network Movie en Lunanime, Superfilm, Nordisk Film Production in associatie met C-Films. In coproductie met VTM, BNP Paribas Fortis Film Finance, ZDF German television Network, ORF, Arte, met de participatie van DR, SRF Schweizer Radio und Fernsehen, NRK. Met steun van Creative Europe – MEDIA Programme of the European Union, Screen Flanders, VAF/Media Fund, Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid, Lum.invest, Fernsehfonds Austria en Cinestyria Filmcommission and Fonds.

Speeltijden

maandag 10/09
20:00
Kinepolis Oostende

Regisseur

Kasper Gaardsøe

Cast

Lynn Van Royen, Jürgen Vogel, Marie Bach Hansen, Soufiane Chilah, Tom Vermeir, Dahlia Pessemiers, Dikra El Bacha, Abdel Malik Farhouni, Lucas Van den Eynde, Joren Seldeslachts en Steve Geerts

Categorieën

Avant Premières, Series

Land

België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk

Duurtijd

120 min.

Jaar

2018

Taal, Ondertitels & Leeftijd

Taal: Nederlands, Engels
Ondertitels: Nederlands

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief