Terug naar overzicht
  • 93
  • Casey Affleck, Robert Redford, Sissy Spacek, Elisabeth Moss
  • Verenigde Staten
  • misdaad, komedie
  • Engels
  • Nederlands

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

Filmfestival Oostende
15 mrt. 17:45 Tickets

Deze films zullen u ook interesseren

If Beale Street Could Talk

misdaad drama romantiek

De jaren 70. De film focust zich op het leven van enkele arme Afro-Amerikanen in Harlem en met name op de negentienjarige zwangere Tish. Zij moet snellen tegen de klok om de onschuld van haar geliefde Fonny te bewijzen. Deze zit, in afwachting van de rechtszaak, ten onrechte in de cel en wordt beschuldigd van verkrachting. Regina King won de Golden Globe voor Beste Actrice in Bijrol voor de film.

Regisseur Barry Jenkins won in 2017 de Oscar voor Beste Film met Moonlight. 

Dit jaar won Regina King de Oscar voor Beste Actrice in Bijrol.

 

If Beale Street Could Talk

25 mrt. 20:00 Tickets
Bekijk all

Eight grade

drama komedie

De dertienjarige Kayla wordt gevolgd in haar laatste schooljaar voor ze naar High School gaat. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden adviezen over volwassen worden en hoe je dat een beetje zelfverzekerd kunt doen. In het echte leven staat ze echter aan de zijlijn en vindt maar moeilijk aansluiting bij haar leeftijdgenoten, laat staan de jongen op wie ze verliefd is. Eighth Grade is een ode aan de onuitputtelijke teen spirit.

 

Eight grade

16 mrt. 17:30 Tickets
26 mrt. 17:45 Tickets
2 apr. 20:04
Bekijk all

Vice

drama komedie biografie

Het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste Vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Vice vertelt het verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als Vicepresident van George W. Bush. Hij gaf het land en de wereld opnieuw vorm op een manier die vandaag de dag nog steeds gevoeld wordt. De film heeft de Oscar voor Make-up en Hairstyling gewonnen en Christian Bale won voor zijn rol de Golden Globe voor Beste Acteur.

Vice

24 mrt. 17:00 Tickets
30 mrt. 20:00
Bekijk all

Yao

komedie

Vanuit zijn dorp in het noorden van Senegal trotseert de 13-jarige Yao alleen de 387 kilometer naar de hoofdstad om zijn held te ontmoeten: Seydou Tall, een beroemde Franse acteur. Geraakt door dit kind, besluit de acteur zijn verplichtingen te ontvluchten en Yao naar huis te vergezellen. Maar op de stoffige en onzekere wegen van Senegal begrijpt Seydou dat, terwijl hij naar het dorp van het kind gaat, hij ook teruggaat naar zijn afkomst.

 

Yao

24 mrt. 20:00 Tickets
1 apr. 20:00
Bekijk all