Alter Ego op Streamz

De nieuwe Streamz Original met Ward Kerremans en Taeke Nicolaï is binnenkort exclusief te zien op Streamz. Ontdek nu al de mysterieuze teaser.

Alter ego - still

In 'Alter Ego' volgen we Gilles (Ward Kerremans) die tijdens zijn jeugd met de plotse dood van zijn vriendin Romy wordt geconfronteerd. Jaren later worstelt hij nog steeds met dat tragisch verlies tot een mysterieuze figuur opduikt waardoor Gilles alles in vraag stelt. Hij gaat wanhopig op zoek naar antwoorden over wat er toen gebeurd is. Zijn zoektocht leidt hem naar de private bank Salvator, maar achter de gesloten deuren van Salvator ontdekt hij een verborgen en duistere wereld. 

Ward Kerremans ('Billie vs Benjamin') en Taeke Nicolaï ('The Chapel') spelen de hoofdrol. Andere rollen zijn voor Wouter Hendrickx ('Storm Lara'), Karlijn Sileghem ('Holly'), Viv Van Dingenen ('De Twaalf'), Günther Lesage ('Onderhuids'), Zineb Fallouk ('Mocro Maffia'), Michael Pas ('Assisen') en Koen De Bouw ('Twee Zomers').

'Alter Ego' is een productie van Streamz en A Team Productions. De reeks werd geschreven door Steve De Wilde en Bart Vaessen in een regie van Mathieu Mortelmans ('Grond') en Frederike Migom ('Binti').

Video

Dit najaar exclusief te zien op Streamz.

alter ego still
alter ego still - beeld ward kerremans
alter ego still - beeld karlijn sileghem 
alter ego still - beeld zineb fallouk
alter ego still - beeld