De Club op Eén/VRT MAX

Drie koppels worden vrienden in de wachtzaal van de dienst fertiliteit. Een dramaserie over een onwaarschijnlijke vriendschap – vanaf woensdag 6 september op Eén en VRT MAX.

De Club

Beschaamd en zwijgend staren drie koppels voor zich uit in de kille wachtzaal van de dienst fertiliteit. Nooit hadden ze gedacht dat ze terecht zouden komen bij de afstandelijk academische en vreemde fertiliteitsarts Dr. Eva Deseure. Een kindje krijgen zou makkelijk moeten zijn, toch? Vluchtend voor de vaak botte en onverschillige buitenwereld sluiten de drie koppels vriendschap met elkaar. Zo worden ze ‘De club’ waar ze eigenlijk nooit bij wilden horen. Maar zijn ze echt vrienden of vluchten ze gewoon samen voor de bittere realiteit? Overleeft hun vriendschap én hun relatie de beproeving die IVF is?

In de achtdelige VRT-reeks ‘De club’ - dat bedacht en geschreven werd door Leander Verdievel, Sara Theunynck, Zita Theunynck, Hilde Pallen en Astrid van Keulen - schittert een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Janne Desmet, Dominique Van Malder, Jade Olieberg, Evelien Bosmans, Roos Dickmann, Achraf Koutet en Lies Visschedijk. ‘De club’ is een taboedoorbrekend verhaal over zes mensen die hun toekomst al gepland hadden, maar plots een nieuwe moeten maken.

Vanaf woensdag 6 september om 20:35 u. op Eén en VRT MAX

FFO evenement De Club
Still uit De Club
Still uit de Club
Still uit de Club
Still uit de Club

'De Club' is een achtdelige reeks geschreven door het Vlaams-Nederlandse schrijfteam Leander Verdievel, Sara Theunynck, Zita Theunynck, Hilde Pallen en de Nederlandse Astrid Van Keulen. 

De reeks is een coproductie van VRT 1, Amazon Prime Video en Les Gens en kwam tot stand dankzij de Tax Shelter-maatregel van de Federale Overheid (via Gallop Tax Shelter). 

Bron: VRT