Exen op Streamz en Vtm Go

Bon-vivant Gilles zweert Yasmine dat hij echt is veranderd en zijn losbandige leventje vaarwel heeft gezegd. Tot hij met haar in het huwelijksbootje stapt en zijn ex-lieven niet langer kan ontlopen... Vanaf nu beschikbaar via Streamz en Vtm Go.

Exen Still

Een ex: de vervelende angel binnen elke relatie. Sinds de onhandige bon-vivant Gilles Trio (Bart Hollanders) zijn vriendin Yasmine (Serine Ayari) heeft leren kennen, is hij heel wat rustiger geworden. ​ Hij heeft vaarwel gezegd aan zijn losbandige leventje en gaat binnen enkele maanden trouwen. Yasmine is 'the one'. Maar de aanloop naar het trouwfeest loopt niet helemaal zoals verwacht wanneer Gilles in de supermarkt zijn ex Inge (Eva Binon) tegen het lijf loopt. De twee waren zeven jaar samen en uit onwennigheid nodigt Gilles haar op slag uit voor zijn trouwfeest… ook al had hij met Yasmine afgesproken dat hun exen een no go waren op de gastenlijst. Gilles onhandigheidje zet een molen in gang waardoor de liefde tussen hem en Yasmine danig op de proef wordt gesteld. Komt het nog wel goed tussen de twee? 

'Exen' is een reeks van productiehuis Wilder Content waarin romantiek, drama en comedy hand in hand gaan. Pieter Van Hees (Undercover, Chaussée d’Amour) nam de regie voor zijn rekening. Scenarist en showrunner is Bert Van Dael, die eerder ook werkte aan o.a. Clan, De Twaalf en Beau Séjour. 

Vanaf maandag 4 september bij Streamz, en vanaf 26 september op dinsdag om 21u40 bij VTM.

Video

'Exen' is een zesdelige reeks van productiehuis Wilder Content waarin romantiek, drama en comedy hand in hand gaan. Pieter Van Hees (Undercover, Chaussée d’Amour) nam de regie voor zijn rekening. Scenarist en showrunner is Bert Van Dael, die eerder ook werkte aan o.a. Clan, De Twaalf en Beau Séjour. 

Exen Still
Exen Still
Exen Still