Noise op Netflix

'Noise' is een Belgisch-Nederlandse Netflix-productie met Ward Kerremans en Sallie Harmsen in de hoofdrollen.

'Noise' vertelt het verhaal van Matt, een succesvolle influencer die net vader is geworden van een zoontje. Nadat Matt en zijn gezin besluiten om bij zijn dementerende vader in zijn ouderlijk huis in te trekken, start hij een onderzoek naar een mysterieus voorval in de nabijgelegen fabriek. Het ongeval lijkt direct gelinkt te zijn aan zijn vader en zo komen er duistere familiegeheimen boven water. Ondertussen maakt Matts vrouw Liv zich ernstige zorgen om haar man en doet ze er alles aan om hem niet te verliezen, maar het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

Video

De hoofdrol van Matt wordt gespeeld door Ward Kerremans, die je kunt kennen uit titels als 'Penoza' en 'Grond'. Zijn vrouw Liv wordt gespeeld door Sallie Harmsen en de rol van de dementerende vader is in handen van Johan Leysen. Het geheel is geregisseerd door Steffen Geypens en de rest van de cast bestaat uit onder andere Jesse Mensah en Lize Feryn.

Mijn karakter Matt ontdekt een groot geheim over zijn dementerende vader terwijl er in zijn eigen leven ook veel speelt. Dit gegeven zorgt ervoor dat ik de rol op een unieke manier kan benaderen, Matt is een zeer boeiend en uitdagend personage. 

Ward Kerremans