Sinterklaas en Koning Kabberdas - Stijn Coninx & Hugo Matthysen

Riko Tik werd vroeger gepest en wil nu alle kinderen terugpesten. Hij vervalst het boek van de Sint zodanig dat het lijkt alsof alle kinderen stout zijn. Vermomd als Koning Kabberdas gaat hij naar het huis van de Sint om de heilige man met dat foute boek op te zadelen.

Riko Tik werd vroeger gepest en wil nu alle kinderen terugpesten. Hij vervalst het boek van de Sint zodanig dat het lijkt alsof alle kinderen stout zijn. Vermomd als Koning Kabberdas gaat hij naar het huis van de Sint om de heilige man met dat foute boek op te zadelen. Hoe dit avontuur afloopt, zie je vanaf de herfstvakantie van dit jaar in de nieuwe film Sinterklaas en Koning Kabberdas.

Stijn Coninx' derde Sinterklaasfilm kwam tot stand met de medewerking van Wim Opbrouck, Jonas Van Thielen, Pieter Embrechts, Els Dottermans, Nico Sturm, Evelien Bosmans, Warre Borgmans, Adriaan Van den Hoof, Tine Embrechts, Bart Hollanders en vele anderen. Ook Bruno Vanden BroeckeClara Cleymans en Goele Derick verlenen hun medewerking voor deze film.

Sinterklaas & Koning Kabberdas speelt vanaf 27 oktober 2021 in de bioscoopzalen. Verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Video