Tickets
Terug naar overzicht

Kom naar de exclusieve avant-première van 'Onder Vuur' voor Oostendenaars & tweedeverblijvers

Ben je Oostendenaar of tweedeverblijver? Kom dan naar de unieke avant-première van de eerste twee afleveringen van Onder Vuur!

Ook deze keer pakt FFO uit met een exclusieve avant-première. En wat voor één! Op zaterdag 4 september kunnen Oostendenaars of tweedeverblijvers uitzonderlijk de unieke vertoning van Onder Vuur beleven in Kinepolis Oostende.

De actievolle dramareeks Onder Vuur speelt zich af in Oostende en volgt de onstuimige groep brandweermannen en -vrouwen van de Oostendse post Oosteroever. Hun motto: het redden van levens gaat voor op de regels volgen. Wanneer luitenant Patrick onverwacht beslist om het korps te verlaten, voelt iedereen zich in de steek gelaten. De nieuwe vrouwelijke luitenant Dominique krijgt het dan ook hard te verduren. Ze wil de Oostendse cowboys transformeren tot de strenge standaard die de Brugse commandopost voor ogen heeft. Deze aanpak valt jammer genoeg niet in de smaak van het korps. Wanneer er bovendien door een fout dodelijke slachtoffers vallen tijdens een interventie komt het voortbestaan van de post op de helling te staan. Meer over de reeks vind je hier

Tickets voor deze vertoning zijn vanaf 16 augustus (10.00 uur) verkrijgbaar bij Uitloket, Toerisme Oostende, online via www.oostende.be of via 059 25 81 41. Een ticket kost een symbolische € 2,00 die integraal naar vzw Pinocchio gaat. Vzw Pinocchio behartigt de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden.