Tickets

BEREIKBAARHEID

KINEPOLIS OOSTENDE

Kinepolis Oostende - Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende

Klik hier en vind de snelste weg naar Kinepolis Oostende met Google Maps. Je kan gratis parkeren op de parking rond de bioscoop. Opgelet enkel op vertoon van geldig filmticket, zoniet wordt 5 euro aangerekend.

KURSAAL OOSTENDE

Kursaal Oostende - Westhelling 12, 8400 Oostende

CC DE GROTE POST

De Grote Post - Hendrik Serruyslaan 18a, 8400 Oostende

 

TOEGANKELIJKHEID

Alle locaties zijn toegankelijk voor mensen met een beperking.

KINEPOLIS OOSTENDE

De zalen in Kinepolis Oostende hebben speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. De FFO-vrijwilligers aan het onthaal helpen je graag verder. FFO zorgt ervoor dat ook de Nederlandstalige films zoveel mogelijk ondertiteld worden. Bij enkele films is audiodescriptie via Earcatch voorzien (wordt aangeduid in het programma). 

KURSAAL OOSTENDE

Kursaal Oostende is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Assistentiehonden zijn welkom in het Kursaal, andere huisdieren worden niet toegelaten. Alle details vind je hier terug. 

CC DE GROTE POST

De Grote Post kan je zowel via de trappen als via de lift (rechts van de trappen) naar binnen komen. Spreek gerust één van onze medewerkers aan voor de nodige begeleiding. Ben je wat moeilijk te been, hou dan rekening dat je in onze zalen de trappen kan vermijden door de juiste plaats te kiezen op het zaalplan