Tickets
Terug naar overzicht
  • 90
  • Johan Heldenbergh
    Hilde De Baerdemaeker
    Savannah Vandendriessche
  • België
  • komedie, familie
  • Nederlands
  • Nederlands

In aanwezigheid van regisseur Anouk Fortunier en cast Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker, Savannah Vandendriessche. 

De twaalfjarige Zoë is beste maatjes met haar vader. Wanneer hij op een dag plots zijn job als bankier opgeeft om acteur te worden, denkt de familie dat hij gek geworden is. Zoë is de enige die gelooft dat haar vader een geweldig acteur is, klaar om ontdekt te worden...

Mijn vader is een saucisse is het langspeeldebuut van Anouk Fortunier, die eerder al internationaal indruk maakte met haar kortfilm Drôle d'oiseau, over een bipolaire vader en zijn elfjarige dochter. De Belgische komedie met Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker en Savannah Vandendriessche in de hoofdrollen was geselecteerd voor voor de New Visions Competition van het Cinequest Film & Creativity Festival, dat jaarlijks in Californië plaatsvindt. De film kreeg er haar wereldpremière.

Mijn vader is een saucisse  is de eerste Vlaamse film die zal uitkomen na de sluiting van de bioscopen in oktober en bijt zo de spits af van onze FFO Nights. Een echte familiefilm met een goede portie humor, een ontroerend vader-dochterverhaal, maar vooral een film om je mee te amuseren. Kortom: het ideale cinema-uitje voor de ganse familie!

Tickets voor de vertoning in Oostende zijn hier te koop.

Tickets voor Mijn vader is een saucisse in een deelnemende bioscoop zijn rechtstreeks te koop op hun website. 

Kinepolis Oostende, Kortrijk, Brussel, Brugge, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt, Ciné-Aalst (Aalst), The Roxy Theatre (Koersel-Beringen), Studio Rubens (Zwijndrecht), Lumière (Antwerpen), Lumière (Brugge), Cinema ZED (Leuven) en Euroscoop (Genk e.a.).