kamp kamp

AL MEER DAN HALF MILJOEN BEZOEKERS VOOR F.C. DE KAMPIOENEN 2 – JUBILEE GENERAL

Afgelopen weekend overschreed ‘F.C. De Kampioenen 2 – Jubilee General’ de kaap van de 500.000 bezoekers. De teller staat nu op 508.000

In een context van uitzonderlijk zacht herfstweer tijdens de openingsweek, terreurdreiging  en een uitermate competitief bioscoopaanbod mag de film  dan ook gerust een fenomeen genoemd worden.

Vorige week al overhandigde Peter Craeymeersch in naam van het Filmfestival van Oostende de Diamanten Film, de trofee voor het behalen van 400 000 bezoekers, aan acteurs Herman Verbruggen, Ben Rottiers, An Swartenbroekx (ook co-scenariste), en regisseur Jan Verheyen.

Het is al de vierde film op rij van Verheyen die zo’n trofee in de wacht sleept (na ‘Dossier K.’, ‘Zot van A.’ en ‘Het Vonnis’).

FC DE KAMPIOENEN 2 – JUBILEE GENERAL is een film van Jan Verheyen met naast de voltallige FC De Kampioenen-cast ook Jacques Vermeire, Carry Goossens en Sven De Ridder. De film werd geproduceerd door Skyline Film &TV / De Mensen met de steun van Screen Flanders en het Stap-programma van Telenet. Hij wordt verdeeld door Independent Films.

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief