Series

Vorig jaar bracht FFO en Play More van Telenet de avant-première van de Franse serie Au Delà des Murs (Beyond the Walls) naar Oostende. Ook tijdens de elfde editie van het Filmfestival zal je kunnen genieten twee series gebracht door Play More. Wil je erbij zijn? Registreer je hier voor een gratis ticket!

It's Showtime

Kenny is 22 en vastberaden om het te maken in de showbizz. Er is maar één klein probleem: hij heeft absoluut geen talent. Met zijn bizarre familie als beperkte fanbase en een net iets té grote dosis enthousiasme onderneemt hij telkens opnieuw een moedige poging om zijn doorbraak te forceren. Vuurspuwen, talentenjachten, jaarmarkten en braderieën: you name it. Maar of zijn talenten hem altijd vooruit helpen in het leven…

‘It’s Showtime’ is de dolgedraaide nieuwe serie met een scenario van Bart De Pauw.

FFO toont, in samenwerking met Play More van Telenet, de eerste 4 afleveringen gratis.

Wanneer? zaterdag 16 september
Tijdstip? 16:00
Waar? Kinepolis Oostende

The Sinner

Jessica Biel speelt Cora Tannetti, een jonge moeder die steeds weer verschillende gewelddadige daden pleegt. Enkel weet ze niet waarom. De serie van Derek Simonds volgt haar en inspecteur Harry Ambrose die de zaken onderzoekt, gespeeld door Bill Pullman. Het is een zoektocht door het verleden naar de redenen achter deze vreemde, bloederige uitspattingen. Deze serie is geschikt voor kijkers vanaf 16 jaar.

We tonen de eerste twee afleveringen van de serie. U kunt deze vertoning gratis bijwonen.

Wanneer? zaterdag 16 september
Wanneer? 13:00
Waar? Kinepolis Oostende

Schrijf u hier in!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief