Redactiemedewerker – creatief met woorden?

Je hebt een vlotte pen, bent creatief met woorden en voelt je als een vis in het water in een dynamische en creatieve werkomgeving?

Je bent een student in een communicatie- of journalistieke richting of je bent net afgestudeerd en op zoek naar een eerste werkervaring als assistent redacteur? Dan ben jij de redactiemedewerker die wij zoeken!

Meld je dan zeker aan voor deze functie en wie weet help je mee schrijven aan de FFO-dagkrant die zowel gedrukt àls online te lezen zal zijn!

WANNEER?

De stage zou duren van 9 september tot 17 september 2016, mits enkele extra dagen die ingelast zullen worden om je te briefen en in te leiden in de wondere wereld van de filmfestivals!

VOOR WAT HOORT WAT!

De stage is onbezoldigd*, maar bij FFO bieden een unieke kijk achter de schermen van een (inter)nationaal filmfestival, je werkt actief mee met verschillende mensen en maakt deel uit van een tof team! En tussendoor kan je uiteraard genieten van een uitgebreid aanbod van festivalfilms!  Daarnaast kan FFO je wellicht een interessante, nieuwe werkervaring geven en vormt het een mooie toevoeging aan je CV.

We ontvangen graag je CV en voorbeelden van je eigen werk (een geschreven stuk, foto’s, filmpjes,…).
We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en graag jouw motivatie horen.

*Je onkosten worden wel vergoed en dagelijks kan je genieten van een warme maaltijd!

AANMELDEN?

Interesse in één van deze functies? Vul dan dit formulier in.
Als je profiel geschikt is, nemen we verder contact met je op!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief