Social media reporter – verhalenverteller in 140 tekens?

Snapchat, Instagram, Facebook en Twitter ken je als je broekzak? Je hebt oog voor detail en een neus voor nieuwtjes en weetjes? Je hebt maar 140 tekens nodig om tot de essentie te geraken?

Als Social Media Reporter ben jij de ogen en oren van het festival! Je gaat erop uit om allerlei leuke informatie te verzamelen en online te delen. Je hebt ervaring met social media, het schrijven van teksten en het maken van leuke foto’s.

WANNEER?

De stage zou duren van 9 september tot 17 september 2016, mits enkele extra dagen die ingelast zullen worden om je te briefen en in te leiden in de wondere wereld van de filmfestivals!

VOOR WAT HOORT WAT!

De stage is onbezoldigd*, maar bij FFO bieden een unieke kijk achter de schermen van een (inter)nationaal filmfestival, je werkt actief mee met verschillende mensen en maakt deel uit van een tof team! En tussendoor kan je uiteraard genieten van een uitgebreid aanbod van festivalfilms!  Daarnaast kan FFO je wellicht een interessante, nieuwe werkervaring geven en vormt het een mooie toevoeging aan je CV.

We ontvangen graag je CV en voorbeelden van je eigen werk (een geschreven stuk, foto’s, filmpjes,…).
We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en graag jouw motivatie horen.

*Je onkosten worden wel vergoed en dagelijks kan je genieten van een warme maaltijd!

AANMELDEN?

Interesse in één van deze functies? Vul dan dit formulier in.
Als je profiel geschikt is, nemen we verder contact met je op!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief