Stagiair fotograaf/ film – oog voor details, een neus voor sfeer?

Je vertelt het liefst boeiende verhalen met je camera? Je hebt een goed oog voor unieke, échte momenten en emoties?  Je legt sfeer vast op de gevoelige plaat als geen ander?

FFO zoekt studenten fotografie en film die samen met onze huisfotograaf het festival in al zijn aspecten in beeld kunnen brengen.

WANNEER?

De stage zou duren van 9 september tot 17 september 2016, mits enkele extra dagen die ingelast zullen worden om je te briefen en in te leiden in de wondere wereld van de filmfestivals!

VOOR WAT HOORT WAT!

De stage is onbezoldigd*, maar bij FFO bieden een unieke kijk achter de schermen van een (inter)nationaal filmfestival, je werkt actief mee met verschillende mensen en maakt deel uit van een tof team! En tussendoor kan je uiteraard genieten van een uitgebreid aanbod van festivalfilms!  Daarnaast kan FFO je wellicht een interessante, nieuwe werkervaring geven en vormt het een mooie toevoeging aan je CV.

We ontvangen graag je CV en voorbeelden van je eigen werk (een geschreven stuk, foto’s, filmpjes,…).
We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en graag jouw motivatie horen.

*Je onkosten worden wel vergoed en dagelijks kan je genieten van een warme maaltijd!

AANMELDEN?

Interesse in één van deze functies? Vul dan dit formulier in.
Als je profiel geschikt is, nemen we verder contact met je op!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief