vuurtoren vuurtoren

★ CALL FOR ENTRIES ★ #FFO16 zkt jury voor Taste Of Europe-competitie

#FFO16 organiseert dit jaar opnieuw de Taste Of Europe-competitie. Veel Europese films die in eigen land grote successen boeken, bereiken nooit de Belgische zalen en met Taste Of Europe willen we hier verandering in brengen!

#FFO16 toont zes Europese publieksfilms die de aandacht van het Belgische publiek absoluut verdienen en zoekt enthousiaste jury die samen met andere cinefielen een winnaar kiest van de competitie.

Dit jaar neemt acteur en zanger Sebastien Dewaele de rol van voorzitter op zich. Dewaele werd vooral bekend door zijn rol als Steven in Eigen Kweek en als Kenny de in de Vlaamse fictiereeks Bevergem van Gilles Coulier. Hij is ook de zanger van de comedy-rockband Preuteleute.

De jury komt samen en verdiept zich in de wereld van de Europese film. Het publiek kan zelf ook een favoriet kiezen, die een tandje voor krijgt tijdens de laatste stemming van de jury. Iedereen kan zich inschrijven als jurylid en stemmen op zijn favoriet. Daarbij bestaat de jury ook uit leden van CC De Grote Post, Klein Verhaal en Filmclub 62.

Schrijf je hier in!

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief