Tickets / festival pas

Ticketinfo

TICKETS KOPEN

Online: Ga naar onze ticketmodule
Ticketbalie: Toerisme Oostende vzw – Monacoplein 2. Openingsuren: 10.00 – 18.00 uur.
U kunt ook tickets boeken in de festivalticketbalie van Kinepolis Oostende – Koningin Astridlaan 12, Oostende. De balie is open van 07/09 tot en met 15/09 tussen 11u en 23u00. Tot net voor de vertoning kunt u hier tickets kopen op voorwaarde dat er nog tickets voor de vertoning beschikbaar zijn.

TICKETPRIJZEN

  • Avant-premières + LOOK!: € 9,5
  • Master Selection: € 6
  • Kinderfilms: €7,5
  • Films geselecteerd voor de Ensors Vlaamse Filmprijzen: € 6
  • Reprise: € 6
  • €2 korting op vertoon van Entreepas (of een pas met EYCA-logo) aan de FFO box office

TIP: bestel tijdig uw tickets! Per ticket is er een reservatiekost van 1 euro. Tickets worden niet terugbetaald behalve bij afgelasting van een vertoning. Abonnementen worden niet terugbetaald. Bij het afhalen van een ticket wordt het volledige abonnement afgerekend.

FESTIVALPAS

Voor slechts 30 euro kan u met de festivalpas genieten van alle films uit het hele programma van FFO 18. Bent u jonger dan 26 jaar, dan geniet u van een extra voordelige prijs van 20 euro. Met deze pas kan u onbeperkt voor alle films uit het programma van FFO 18 een ticket kopen in de kantoren van Toerisme Oostende of aan de box-offices van het festival. Mits beschikbaarheid, kan u voor elke voorstelling één ticket reserveren. De festivalpas is strikt persoonlijk, de tickets zijn dus enkel te verkrijgen op vertoon van de festivalpas in combinatie met uw identiteitskaart. Dit wordt ook steeds gecontroleerd aan de ingang van de cinemazaal. De festivalpas laat u meegenieten van alles wat het FFO 18 te bieden heeft, en dat is heel wat…

Reserveer uw festivalpas via: http://brugge.iticketsro.com/toerisme/memberships

TICKETS OPHALEN

Tickets worden niet opgestuurd. Gereserveerde tickets kunnen opgehaald worden bij Toerisme Oostende vzw en ook in de festivalticketbalie aan Kinepolis Oostende. Dit tot 15 minuten voor de vertoning waarna de tickets door de organisatie doorverkocht kunnen worden.

ZITPLAATSEN

De plaatsen zijn niet genummerd. Deuren openen ongeveer 15 minuten voor aanvang van de film. De zalen in Kinepolis Oostende hebben speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Wanneer u na aanvang van de film aankomt, doen wij ons best om u toch nog uw plaats te wijzen. We vragen echter om niet onbegeleid naar binnen te gaan. Tickets worden niet terugbetaald als u de film niet kon bijwonen omdat u te laat aangekomen bent.

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief