FFO zoekt vrijwilligers!

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn, goed Nederlands spreken en representatief overkomen.

We verwachten dat je in principe het gehele festival beschikbaar bent en minstens 4 shifts werkt.
Eventuele reiskosten worden niet vergoed.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Omdat het festival niet zonder de steun van de vele vrijwilligers kan draaien, doen wij ons uiterste best om het je zo aangenaam mogelijk te maken.
Als vrijwilliger krijg je een unieke kijk achter de schermen, je werkt op een informele manier samen met veel verschillende mensen en geniet van de goede sfeer.

Daarnaast kan FFO je wellicht een interessante nieuwe werkervaring geven en een mooie toevoeging aan je CV.
Je ontvangt als vrijwilliger een vergoeding, filmvouchers en de festivalcatalogus.Tijdens je diensten kom je verder niks te kort, want voor eten en drank wordt gezorgd.

Als vrijwilliger val je tijdens je diensten onder onze vrijwilligersverzekering. Je bent hierdoor tegen ongevallen en BA verzekerd.
Films kijken is gratis voor de medewerkers! Werk je minstens 4 shifts, dan krijg je per gewerkte dag een voucher waarmee je een film uit het programma kan meepikken als er nog vrije plaatsen zijn (betalende bezoekers, pers en professionelen hebben altijd voorrang).

Functies die ter beschikking staan, zijn de volgende:

AANMELDEN?

Interesse? Stuur dan snel een mail naar lieselotte.olders@filmfestivaloostende.be met een antwoord op volgende vragen:

  • Ben je student of werkzoekende?
  • Wat is je leeftijd?
  • Naar welke functie gaat je voorkeur uit?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief