Arcadia

Directed by Tim Oliehoek

Slotevent: Met de avant-première van ‘Arcadia’ wordt de voorlaatste dag van Filmfestival Oostende feestelijk ingeluid. Bekijk de eerste twee afleveringen van 'Arcadia' in het bijzijn van de cast en crew.

Na een vernietigende ramp leeft een deel van de bevolking op de veilige plek Arcadia. Door een schaarste aan grondstoffen krijgt iedereen een burgerscore: goed gedrag wordt beloond, slecht gedrag afgestraft. Een schijnbaar gehoorzame familie - met een hoge score - leeft een gemakkelijk bestaan, tot er fraude aan het licht komt. Omdat de vader de puntentotaal van zijn dochters heeft verhoogd, wordt hij verbannen naar de onherbergzame buitenwereld en dreigt het gezin uit elkaar te vallen. Solidariteit en egoïsme krijgen een andere dimensie in de dystopische fictiereeks.

Naast een ongezien decor, treedt ook een indrukwekkende cast aan met o.a. onze Master Natali Broods, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Melody Klaver, Gene Bervoets, Wim Opbrouck, Boris Van Severen en Lukas Bulteel.

Movie duration
96 min
Cast
Abigail Abraham, Melody Klaver, Ellie de Langhe, Lynn Van Royen, Natali Broods, Gène Bervoets, Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Thomas Ryckewaert, Lukas Bulteel, Monic Hendrickx
Land
Belgium, Netherlands
Genres
drama
Sectie
Series
Language
Dutch
Subtitles
Dutch
Thema