Natali Broods in nieuwe Vlaamse serie Déjà-Vu

Vanaf 15 maart op Streamz

Op de Vlaamse streamingdienst Streamz zal vanaf 15 maart de nieuwe original Déjà-Vu te zien zijn met Natali Broods in de hoofdrol.

In de serie volgen we Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw met een radioshow en moeder van twee tieners. Wanneer haar dochter Louise (gespeeld door jong talent Xenia Borremans) onverwacht overlijdt, komt haar leven op zijn kop te staan. Haar schijnbaar perfecte leventje bleek toch meer barsten te vertonen dan ze zichzelf voorhield. Plots komt Florence opnieuw oog in oog te staan met haar levende dochter, één maand voor haar dood, en krijgt ze een tweede kans om het verleden te herbeleven.

Naast Natali Broods en Xenia Borremans gaan de hoofdrollen naar Koen De Graeve en Willem Deschryver. Verder bestaat de cast uit heel wat bekende namen, waaronder Boris Van SeverenJanne DesmetClara CleymansBarbara Sarafian en Sven De Ridder.

Déjà-Vu is een adaptatie van de Canadese serie Plan-B en wordt geproduceerd door Fobic Films (Hasta la Vista, Resurrection). De regie valt in handen van Raf Reyntjens (Paradise Trips) en het camerawerk is een prestatie van Dries Delputte (Tabula Rasa, Albatros).

Trailer Déjà-Vu

Video