Twee Zomers (seizoensfinale)

Directed by Brecht Vanhoenacker, Tom Lenaerts
Watch the trailer

In 1992 huurt een groep vrienden een huis om nog een laatste keer onbezonnen te feesten voor ze aan het volwassen leven beginnen. De jonge twintigers ontwaken echter abrupt uit hun vakantieroes wanneer een van hen bij een tragisch incident om het leven komt. Dertig jaar later nodigen Romée en Peter dezelfde groep uit om de verjaardag van Romée te vieren in hun luxevilla op een eilandje voor de Franse Azurenkust. Maar wanneer er een video opduikt met beelden van dertig jaar geleden, is iedereen plots een verdachte.

Het scenario is van de hand van Tom Lenaerts en Paul Baeten, die eerder al Over water schreven. De cast bestaat zowel uit gevestigde Vlaamse waarden, zoals Koen De Bouw en Kevin Janssens, als uit jong talent dat dezelfde personages vertolkt in flashbacks.

Twee zomers is vanaf 6 februari elke zondag te zien op Eén of VRT NU. Om op het grote scherm te zien hoe het afloopt, zak je best af naar Oostende voor de exclusieve seizoensfinale in avant-première in aanwezigheid van de cast en crew!

Movie duration
86 min
Cast
Louise Bergez, Inge Paulussen, Ruth Becquart, Kevin Janssens, Sanne Samina Hanssen, Bjarne Devolder, Tom Vermeir, Koen De Bouw, An Miller, Vincent Van Sande, Tijmen Govaerts, Lukas Bulteel, Marieke Anthoni, Herwig Ilegems, Tine Roggeman, Felix Meyer, Jennifer Heylen
Land
Belgium
Genres
thriller, psychologisch drama
Sectie
Series
Language
Dutch
Subtitles
Dutch