Lost Luggage

Geregisseerd door Nathalie Basteyns, Kaat Beels
Bekijk de trailer

Politievrouw Samira heeft een moeilijke taak in het verschiet: ze moet de achtergebleven bagage na de aanslagen van 22 maart 2016 in Zaventem terugbrengen naar de eigenaars of de nabestaanden. De jonge vrouw beseft het belang van haar opdracht maar al te goed: het meest alledaagse voorwerp kan een grote emotionele waarde hebben voor de achtergebleven families. Tijdens haar zoektocht botst ze op vooroordelen en verdriet, maar ook op ontroerende verhalen die hoop geven voor de toekomst.

Lost Luggage, een bitterzoet verhaal over solidariteit en liefde, komt uit de koker van Tiny Bertels, die het scenario schreef samen met Charles De Weerdt en Mathias Claeys. De regie is in handen van Kaat Beels, Nathalie Basteyns en Ibbe Daniëls, en de hoofdrol wordt vertolkt door Lara Chedraoui, ook bekend als de frontvrouw van de Belgische band Intergalactic Lovers.

Tickets voor deze vertoning kosten 2,00 EUR. De opbrengst gaat integraal naar CAW, een centrum dat zich inzet voor slachtofferhulp.

Speelduur
100 min
Cast
Lara Chedraoui, Mattias Van de Vijver, Elias Vandenbroucke, Jeroen Van der Ven, Oscar Van Rompay, Isabelle Van Hecke, Yassine Ouaich
Land
België
Genres
psychologisch drama
Sectie
Series
Taal
Nederlands
Ondertitels
Nederlands