Familiedag | FFO23

Op zondag rollen we de rode loper uit voor de (aller)kleinsten en hun familie. Kinepolis Oostende wordt omgetoverd tot een kinderparadijs met kinderfilms, boeken, kleurplaten, spelletjes en heel wat lekkers. Kortom: een unieke festivalervaring voor de jongste filmfans!

29
01
2023
10:00

Kijk er naar de nieuwe afleveringen van je favoriete programma's en verdwaal in een kinderparadijs met kleurplaten, spelletjes en lekkers. Zo kan je kijken naar de leukste afleveringen van 'Luce en de Rots' of 'Rintje'. Naast de afleveringen van 'Meneer Papier', 'Mush-Mush en de zwammetjes' en 'Interstellar Ella' wordt ook de film 'Mini-Zlatan & oom Bestie' op het grote scherm vertoond.

Het hele gezin kan ook komen genieten van een familie-ontbijt in het Festivalcafé. Er zijn shifts om 9.00 uur en 10.00 uur. Van 0-4 jaar is het gratis, van 4-12 jaar is het 6,00 EUR en voor iedereen ouder dan 12 jaar is het 12,50 EUR.

RESERVEREN

Ticketinfo

In de voormiddag kosten tickets 4,00 EUR. Ze geven je toegang tot beide cinemazalen en alle randanimatie. Je kan elk moment aansluiten bij de vertoning.

In de namiddag kosten tickets 6,00 EUR waarmee je naar de vertoning kan gaan van 14.30 uur.

Voormiddag Namiddag

Voor velen een eerste cinema-ervaring

Voormiddag

Tot 6 jaar

'Luce en de rots': Het verhaal van twee vrienden die, hoewel ze niets gemeen lijken te hebben, uiteindelijk samen de confrontatie aangaan met hun angsten.

'Rintje': Animatiereeks over de avonturen van Rintje, de eigenwijze foxterriërpuppy, en zijn vrienden.

'Meneer Papier' laat de allerkleinsten filosoferen. Hij knipt en plakt zijn eigen wereld. Maar niet alles wat hij knipt, doet zomaar wat hij wenst.

Telkens om 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur in Kinepolis Oostende.

Koop tickets

Van 6 tot 12 jaar

'Mush-Mush en de zwammetjes': Volg de avonturen van het paddenstoeltje Mush-Mush en zijn vriendjes in het bos.

'Interstellar Ella': Animatiereeks over de avonturen van het 7-jarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.

Telkens om 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur in Kinepolis Oostende.

Koop tickets

Namiddag: Mini-Zlatan & oom Bestie

Om 14.30 uur spelen we de nieuwe familiefilm 'Mini-Zlatan & oom Bestie' van Christian Lo.

Mini-Zlatan & oom Bestie

De bff van de jonge voetbalfan Ella is haar oom Tommy, die een kapsalon heeft en de enige is die haar begrijpt. Maar dan komt plots een zekere Steve op de proppen, die met alle aandacht van haar bestie gaat lopen. Er zit voor de jaloerse Ella niets anders op dan de relatie te saboteren, met alle hilarische gevolgen vandien.

Aanstekelijke feelgoodfilm vol innemende personages, een vermakelijke maar begripvolle inkijk in het perspectief van kinderen op de wereld. ‘Mini-Zlatan & oom Bestie’ geeft perfect weer hoe het vanbinnen voelt om een kind te zijn. De vrolijke film vertaalt hoe verschillend kinderen en volwassenen met jaloezie omgaan en is een zonnige les in openheid en verdraagzaamheid.

Koop tickets

Video