Festivalcafés en -restaurant

Kon. Astridlaan 12, Oostende 8400

Wil je nog even napraten over de film of een snelle hap eten voor je enkele uren in de donkere filmzaal verdwijnt? Zak dan zeker af naar een van onze Festivalcafés of ons restaurant!

Festivalcafe

Festivalcafé - Kinepolis Oostende

In ons sfeervol Festivalcafé geniet je van een heerlijk aperitiefje tot een ontbijt op zondag voor de hele familie. Geniet van de eerste zonnestralen op ons terras en laat je verwennen in de pop-up almhut.

Festivalcafé Kick-off: tijdens de openingsavond op vrijdag 26 januari is er happy hour tussen 18.00 en 19.00 uur mede mogelijk gemaakt door Brugse Zot en Campari.

Let op: in het Festivalcafé kun je enkel betalen met Bancontact en Payconiq.

Openingsuren

Open tijdens Filmfestival Oostende - van 26 januari t/m 3 februari 2024, telkens vanaf 12.00 uur. 

Festivalrestaurant - Kinepolis Oostende

Primeur! Dit jaar opent FFO - naast het ondertussen bekende Festivalcafé - een heus Festivalrestaurant dat verzorgd zal worden door de Hotelschool van Koksijde

In het restaurant vind je een klassieke kaart aangevuld met dagsuggesties: een catch of the day en butcher’s block. Ook voor vegetariërs is er een smakelijk aanbod. Er wordt gekookt met verse, lokale producten en de Noordzeevis staat centraal. Met een focus op de korte keten en lokale producten streven we ernaar om FFO zo duurzaam mogelijk te maken. Reserveren is aangeraden, maar je kan ook gerust binnenwandelen!

Master Gene Bervoets is ambassadeur van de NorthSeaChefs die de lekkerste gerechten bereiden met lokale producten. Tijdens het festival kan je in ons Festivalrestaurant ook genieten van een aantal signature dishes van deze toppers.

Menu  Reserveer   

Openingsuren

Open tijdens Filmfestival Oostende - van 27 januari t/m 3 februari 2024, telkens vanaf 12.30 uur - 22.30 uur. Op vrijdag 26 januari uitzonderlijk vanaf 17.00 uur.

CultuurCafé - De Grote Post

Even verpozen tussen al het moois dat Filmfestival Oostende te bieden heeft? In het CultuurCafé van De Grote Post kan je terecht voor een glas wijn aan de bar, een heerlijke lunch of een culinair diner. Dat alles in een ongedwongen sfeer en met zoveel mogelijk lokale producten. Zoals ze zelf zeggen: Not an ordinary breakfast - great lunch - awesome dinner.

Openingsuren

Dagelijks van 8.00 uur - 23.00 uur

MENU EN RESERVEREN

NMBS

Dankzij de NMBS geniet je van 50% korting op je retourticket naar Oostende. Op elk filmticket vind je een unieke NMBS code waarmee je een Discovery Ticket kan kopen via nmbs.be/discovery.

Opgelet: Kiest u voor een laatavondfilm? Hou er dan rekening mee dat het treinaanbod beperkt is.