De Grote Post

Hendrik Serruyslaan 18a , Oostende 8400

Het cultuurhuis dat publiek, liefhebber en artiest verbindt.

De Grote Post is een huis. Een plek waar mensen de tijd en ruimte en het vertrouwen krijgen om een verhaal vorm te geven, om te creëren en te reflecteren. Een plek om zichzelf te zijn en anderen te vinden.

De Grote Post is een community. Een netwerk aan mensen die geloven dat kunst en cultuur mensen dichter bij elkaar kan brengen. Op die manier wordt de geest en vroegere functie van dit historische postgebouw weerspiegeld. Een plek waar gesprekken op gang komen en verbinding tussen mensen waargemaakt wordt.

Ontdek alle activiteiten, verhalen, het cultuurcafé en mogelijkheden tot zaalhuur op www.degrotepost.be

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

  • De kusttram stopt aan de halte ‘Marie-Joséplein’. De halte bevindt zich op 100 meter van De Grote Post.
  • De bus stopt aan de halte ‘Marie-Joséplein’.
  • Het station van Oostende bevindt zich op 10 minuten wandelen van De Grote Post.

NMBS

Dankzij de NMBS geniet je van 50% korting op je retourticket naar Oostende. Op elk filmticket vind je een unieke NMBS code waarmee je een Discovery Ticket kan kopen via nmbs.be/discovery.

Opgelet: Kiest u voor een laatavondfilm? Hou er dan rekening mee dat het treinaanbod beperkt is.

Met de auto

Volg via de E40/A10 bij het binnenkomen van Oostende eerst de richting Centrum (2de uitrit op de rotonde). Rij rechtdoor tot aan het Vuurkruisenplein (voor jou zie je het zeilschip Mercator liggen) en neem hier de 3de uitrit op de rotonde. Aan de verkeerslichten rechtdoor.

Er zijn verschillende betalende en gratis parkings in Oostende. We raden iedereen aan om tijdig te vertrekken om parkeerstress te vermijden. 

Overzicht

Toegankelijkheid

De Grote Post kan je zowel via de trappen als via de lift (rechts van de trappen) betreden. Spreek gerust een van onze medewerkers aan voor de nodige begeleiding. Ben je wat moeilijk te been? Kies een handige plaats op het zaalplan en vermijd de trappen.

Dankzij de NMBS geniet je van 50% korting op je retourticket naar Oostende. Op elk filmticket vind je een unieke NMBS code waarmee je een Discovery Ticket kan kopen via nmbs.be/discovery.

Opgelet: Kiest u voor een laatavondfilm? Hou er dan rekening mee dat het treinaanbod beperkt is.