FFO Première: 'FOMO' in aanwezigheid van cast & crew

Kinepolis Oostende en FFO slaan de handen in elkaar en organiseren het hele jaar door exclusieve premières van de nieuwste Vlaamse films in aanwezigheid van de cast met op 29 juni: 'FOMO' van Leander Hanssen Jr.

29
06
2022
20:00

Op woensdag 29 juni rolt Kinepolis Oostende de rode loper uit voor de eerste FFO Première: 'FOMO' van Leander Hanssen Jr. Ontmoet de cast en neem een foto met je favoriete influencer of geniet gewoonweg van deze horrorfilm aan een voordelig tarief. De film wordt gevolgd door een Q&A.

In aanwezigheid van Nora Dari, Steffi Mercie, Ayana Doucouré, Hariette Sylva, Gilles Van Hecke, regisseur Leander Hanssen Jr. en schrijvers Maximiliaan Verheyen en Ilse Schooneknaep.

Praktisch

Locatie: Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende

Datum: woensdag 29 juni om 20.00 uur

Prijs: 8,00 EUR

FOMO

Over de film

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

Bekijk de trailer

Video