FFO Première: 'H4Z4RD' in aanwezigheid van cast & crew

Kinepolis Oostende en FFO slaan de handen in elkaar en organiseren het hele jaar door exclusieve premières van de nieuwste Vlaamse films in aanwezigheid van de cast met op donderdag 21 juli: 'H4Z4RD' van Jonas Govaerts.

21
07
2022
20:00

Op donderdag 21 juli schuurt 'H4Z4RD' van Jonas Govaerts het complex van Kinepolis Oostende binnen voor zijn FFO Première.  'H4Z4RD'  is de tweede langspeler van Jonas Govaerts, met Dimitri "Vegas" Thivaios in de hoofdrol. Als we de trailer moeten geloven is de film alvast niet voor gevoelige zieltjes, buckle up!

In aanwezigheid van Dimitri "Vegas" Thivaios en Jennifer Heylen.

Praktisch

Locatie: Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende

Datum: donderdag 21 juli om 20.00 uur

Prijs: 8,00 EUR

H4Z4RD

Over de film

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus van Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

Bekijk de trailer

Video