FFO Première: 'Ritueel' in aanwezigheid van cast & crew

Kinepolis Oostende en FFO slaan de handen in elkaar en organiseren het hele jaar door exclusieve premières van de nieuwste Vlaamse films in aanwezigheid van de cast met op zaterdag 3 september: 'Ritueel' van Hans Herbots.

03
09
2022
20:00

Op zaterdag 3 september komt Hans Herbots zijn film 'Ritueel' voorstellen in Kinepolis Oostende in aanwezigheid van Geert Van Rampelberg, Eriq Ebouaney, Frank Onana, Lukas Bulteel, Line Pillet, Willem Herbots, Babetida Sadjo, Carl Joos, Peter Bouckaert, en Nathalie Van Schelvergem.

Praktisch

  • Locatie: Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende
  • Datum: zaterdag 3 september om 20.30 uur
  • Prijs: 8,00 EUR
Poster Ritueel

Over de film

Kiki is een duikster gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Ze heeft hard moeten knokken voor het respect van het kleine team macho’s dat ze leidt. Wanneer Kiki een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, komt ze in aanraking met hoofdinspecteur Nick Cafmeyer. De hand blijkt levend afgezaagd. Nick zoekt het in een afrekening in het drugsmilieu, maar Kiki heeft, vanuit haar achtergrond, een heel andere kijk op de zaak. Ze wordt meegezogen in een kolkende reeks gebeurtenissen waar ze niet ongeschonden kan uitkomen…

Naar een boek van Mo Hayder.

Video