Meet the Masters

In Meet the Masters gaat Filmfestival Oostende samen met filmkenner Anke Brouwers en een bekende Vlaamse filmprofessional op een cinefiele ontdekkingstocht door de filmgeschiedenis van kort na de Tweede Wereldoorlog tot het heden. 

Concreet wordt er maandelijks een internationale ‘Master’ in het vak voorgesteld. Anke Brouwers kadert het werk, de periode en filmstroming waartoe de filmmaker behoort, alsook wat hij/zij/die heeft betekend voor cinema vandaag. Aansluitend gaat Brouwers in dialoog met bekende Vlaamse filmprofessional. Hierbij staat de persoonlijke band met de besproken filmmaker centraal. Na het gesprek is iedereen opgewarmd en start de vertoning van een kenmerkende film uit de collectie van de cineast.

Praktisch

Meet the Masters vindt plaats in De Grote Post, zaal De Kleine Post. Tickets kosten 9,00 EUR en zijn beschikbaar via UiTinVlaanderen en Toerisme Oostende. Voor houders van UiTPAS met een kansentarief kost een ticket 1,80 EUR.

Met de steun van Stad OostendeDe Grote Post en De Standaard.

Podcast Meet the Masters

Ontdek de podcast

Voor wie er niet (altijd) bij kan zijn, is er een gelijknamige podcastreeks waarbij de verschillende sessies overal en altijd kunnen (her)beluisterd worden. Elke podcastaflevering komt diezelfde week op vrijdag uit en is beschikbaar via Spotify, Apple, Google Podcasts en in de Podcast app van De Standaard.

LUISTEREN

Getrouwheidskaart

Getrouwheidskaart

Per bezoek, aan een Cinema Storck-vertoning, een FFO Première of een Meet the Masters-sessie, krijg je een stempel op onze gloednieuwe getrouwheidskaart. Per 5 stempels, mag je gratis naar 1 Meet the Masters event.

Info & voorwaarden

Johan Heldenbergh
Johan Heldenbergh
Johan Heldenbergh
Marc Didden
Marc Didden
Marc Didden
Barbara Sarafian
Barbara Sarafian
Barbara Sarafian