Win een duoticket voor 'Dalva' inclusief overnachting in Namen

Met trots kondigt FFO zijn vernieuwd partnerschap aan met Internationaal Franstalig Filmfestival van Namen (FIFF). 

De 37e editie van het FIFF festival vindt plaats van 30 september tot 7 oktober 2022 in het hart van de Waalse hoofdstad. Binnen deze samenwerking programmeren FFO en FIFF samen de film Dalva van Emmanuelle Nicot. Na het succes in Cannes, waar de film aan de haal ging met onder andere de FIPRESCI Award, de Grand Rail d'Or en de Louis Roederer Foundation Revelation Award (voor de jonge Zelda Samson), hebben de twee festivals de eer om deze Belgische film aan beide zijden van de taalgrens te presenteren.

Om ons publiek met elkaar te laten kennismaken, organiseren FFO en FIFF een wedstrijd. Enerzijds geeft FFO een avondje weg in Namen, inclusief de avant-première van 'Dalva' in aanwezigheid van de cast en een overnachting voor twee. Anderzijds zal het FIFF ook een avondje in Oostende weggeven. 'Dalva' wordt op dinsdag 4 oktober in Namen vertoond.

Doe mee

Deelnemen kan tot en met 2 oktober.

Over de film

Dalva’ (Zelda Samson) is twaalf jaar maar kleedt en gedraagt zich als een volwassen vrouw. Op een avond wordt ze abrupt bij haar vader weggehaald. Ze is aanvankelijk verontwaardigd en voelt zich totaal onbegrepen tot ze Jayden, een opvoeder, en Samia, een tiener met een sterk karakter, leert kennen. Voor Dalva lijkt zich een nieuwe wereld te openen, dat van een jong meisje van haar eigen leeftijd.