Exclusieve Vlaamse FFO Premières aan voordelig tarief

Kinepolis Oostende en FFO slaan de handen in elkaar en organiseren het hele jaar door exclusieve premières van de nieuwste Vlaamse films in aanwezigheid van de cast.

Oostende heeft een rijke historische filmcultuur met Oostendse pioniers als Raoul Servais en Henri Storck, en verschillende stadsbioscopen. Door het verdwijnen van de stadsbioscopen was het aanbod auteurscinema in Oostende tot recent zeer beperkt. Met respect voor het verleden maakt Filmfestival Oostende de filmcultuur en haar beleving ervan in Oostende en de ruime regio opnieuw springlevend. 

In samenwerking met Kinepolis Oostende organiseren we het hele jaar door FFO Premières waarbij nieuwe Vlaamse films, een exclusieve vertoning krijgen in aanwezigheid van de cast. Het Kinepolis Oostende complex wordt voor de gelegenheid aangekleed met een rode loper, gezellige lampjes en photowall voor een ultiem festivalgevoel.

Posterbeelden FFO Premières

Op het programma staan de influencer horrorfilm 'FOMO', actiekomedia met Dimitri "Vegas" in de hoofdrol 'H4Z4RD', het spannende vervolg op 'De Behandeling', 'Ritueel', pumpende beats in 'Zillion' en zoveel meer!

Praktisch

Noteer volgende data in je agenda

> 03/09/22 » 'Ritueel' van Hans Herbots (KFD) in aanwezigheid van Geert Van Rampelberg, Eriq Ebouaney, Frank Onana, Lukas Bulteel, Line Pillet, Willem Herbots, Babetida Sadjo en Hans Herbots.

> 05/10/22 » 'Rebel' van Adil El Arbi & Bilall Fallah (KFD) in aanwezigheid van (TBA)

> 26/10/22 » 'Zillion' van Robin Pront (KFD) in aanwezigheid van (TBA)

Afgelopen FFO Premières