Koop een FFO kerstcadeau!

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Verras je vrienden, familie of collega’s met een FFO Cadeaupakket! Trakteer ze op een gezellig uitstapje naar ons festival. Bovendien kunnen ze zelf kiezen uit ons ruim filmaanbod.

Waarom kiezen voor het FFO Kerstpakket?

  • Een origineel (kerst)cadeau voor elke filmliefhebber

  • Een ruime keuze aan films 9 dagen lang van 27 januari tot en met 4 februari 2023 

  • Verras je vrienden en familie met een gezellig uitstapje naar ons sfeervol filmfestival

Er is een pakket met twee vouchers voor een knusse filmdate of voor de echte filmliefhebbers, een pakket met een festivalpas, waarmee je onbeperkt naar de film kan tijdens FFO.

  • Een filmdate voor twee? Dan is het FFO Kerstpakket met 2 vouchers voor een film naar keuze op Filmfestival Oostende het ideale geschenk. Ter waarde van 15 EUR.
  • Onbeperkt naar de film? Dan is het FFO Kerstpakket met een festivalpas het ideale geschenk. Ter waarde van 39 EUR.

Filmdate voor twee Onbeperkt naar de film

Willy Wonka-Actie!

Gouden voucher

Wist je dat er gouden tickets tussen de kerstpakketjes verstopt zitten? Met een gouden ticket voorzien wij een luxueuze overnachting in een van onze partnerhotels: Thermae Palace Hotel, Andromeda Hotel, Upstairs Hotel of Leopold Hotel. Geniet ten volle van het filmfestival met een all-inclusive ervaring in de Koningin der Badsteden, Oostende.

Ben jij één van de vier gelukkigen? Begeef je naar Toerisme Oostende met je voucher of stuur een mail naar info@filmfestivaloostende.be met de unieke code voor 9 januari. Opgepast: de overnachting moet geboekt worden tijdens Filmfestival Oostende. De keuze van het hotel is gelinkt aan de code.

Hoe koop ik een FFO Kerstpakket?

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende - Monacoplein 2, 8400 Oostende - en bestel je FFO Kerstpakket ter plaatse. De pakketjes zijn beschikbaar vanaf 5 december, maar je kan  al een pre-order plaatsen. Opgelet: Betaling uitsluitend met bankkaart.

Online

Bestel je kerstpakket makkelijk online via deze pagina. Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. Momenteel kan je al een pre-order plaatsen. Vanaf 5 december kan je je bestelling ophalen of worden ze verstuurd. Bestel je na 5 december? Dan liggen deze voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.