Willy Wonka-Actie!

Wist je dat er gouden tickets tussen de kerstpakketjes verstopt zitten? Met een gouden ticket voorzien wij een luxueuze overnachting in een van onze partnerhotels: Thermae Palace Hotel, Andromeda Hotel, Upstairs Hotel of Leopold Hotel. Geniet ten volle van het filmfestival met een all-inclusive ervaring in de Koningin der Badsteden, Oostende.

Gouden voucher

Ben jij één van de vier gelukkigen? Begeef je naar Toerisme Oostende met je voucher of stuur een mail naar info@filmfestivaloostende.be met de unieke code voor 9 januari.

Voorwaarden

  • De overnachting moet geboekt worden tijdens Filmfestival Oostende van 27 januari tot en met 4 februari.
  • De keuze van het hotel is gelinkt aan de code.
  • Enkel bij vertoon van de gouden voucher en de unieke code kan u een hotelovernachting toegewezen worden. Hiervoor vragen wij enkele persoonsgegevens op die enkel gebruikt worden voor het boeken van en opvolgen van de overnachting.

Er is een pakket met twee vouchers voor een knusse filmdate of voor de echte filmliefhebbers, een pakket met een festivalpas, waarmee je onbeperkt naar de film kan tijdens FFO.

  • Een filmdate voor twee? Dan is het FFO Kerstpakket met 2 vouchers voor een film naar keuze op Filmfestival Oostende het ideale geschenk. Ter waarde van 15 EUR.
  • Onbeperkt naar de film? Dan is het FFO Kerstpakket met een festivalpas het ideale geschenk. Ter waarde van 39 EUR.

Filmdate voor twee Onbeperkt naar de film