FFocus op Film in West-Vlaamse CC's

In aanloop naar Filmfestival Oostende en het Gala van De Ensors lanceert FFO ‘FFOcus op Film’. In aanwezigheid van de cast worden in de maand januari een aantal voorgaande Ensorwinnaars geprogrammeerd in West-Vlaamse cultuurcentra. Geniet van een Vlaamse film in een FFO-jasje. Bovendien maakt elke bezoeker kans op een exclusief ticket voor het Gala van De Ensors, alsook een 1+1 filmvoucher voor tijdens het filmfestival.

12
01
2023

Cultuurcentrum Scharpoord

CC Scharpoord vormt de sleutel tussen het toeristisch en het lokale leven van Knokke-Heist. Elke maandag kan je genieten van een nieuwe film. Zowel in de middag als avond nestelen de filmliefhebbers zich in de rode zetels van de schouwburg. 

DO 12.01: 20.00 uur - ‘Marina’ 

koop tickets

DO 26.01: 20.00 uur - ‘The Broken Circle Breakdown’ 

Koop tickets

Cultuurcentrum Blankenberge

In CC Blankenberge kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan podiumkunsten, films, lezingen, cursussen en expo's. Er staat steeds een uitdagend programma op de agenda met een interessante mix van bekende namen, te ontdekken parels en exclusieve belevenissen.

DO 12.01: 19.30 uur - ‘Marina’

DO 26.01: 19.30 uur - ‘Girl’

Koop tickets

Cultuurhuis De Keizer

Cinema De Keizer is een authentieke dorpsbioscoop in de West-Vlaamse gemeente Lichtervelde. Het gebouw veranderde sinds zijn ontstaan nauwelijks. De cinema is de enige zaal uit de Belgische filmpionierstijd waar nog filmvertoningen gepresenteerd worden. Sinds 2022 werd de zaal omgedoopt tot Cultuurhuis De Keizer waar alle vormen van cultuur worden samengebracht.

VR 13.01: 19.30 uur - ‘The Broken Circle Breakdown’

koop tickets

VR 20.01: 19.30 uur - ‘Marina’

Koop tickets

Cultuurcentrum Gildhof

CC Gildhof wil als open huis het venster op cultuur in Tielt en de ruime regio zijn. Ze ontwikkelen een ambitieus, kwalitatief en breed cultuuraanbod, voor en samen met de Tieltenaar.

VR 25.01: 20.00 uur - ’Girl’

koop tickets