Events

Welkom op Filmfestival Oostende 2024 - van 26 januari tot en met 3 februari - waar passie voor cinema en culturele verrijking samenkomen in een betoverende viering van de zevende kunst. Ons festival is niet alleen een ode aan de meest indrukwekkende films van het moment, maar ook een unieke gelegenheid om ondergedompeld te worden in een bruisende sfeer vol bijzondere events.

Van spraakmakende filmpremières en boeiende Q&A-sessies met gerenommeerde filmmakers tot inspirerende masterclasses en prikkelende paneldiscussies: op FFO draait het niet alleen om het bekijken, maar ook om het samen beleven van film.

Industrie-events

Binnenkort meer.

Jaarwerking

Naast onze reguliere arthouse programmatie in Cinema Storck en de organisatie van FFO Premières van Vlaamse films in aanwezigheid van de cast, brengt Filmfestival Oostende (FFO) de interessante geschiedenis van film in Meet the Masters, waarbij we samen in gesprek gaan en dé filmklassiekers ontdekken.

Kinepolis Oostende en FFO rollen de rode loper uit voor de exclusieve premières van de nieuwste Vlaamse films.

Meet the Masters, een cinefiele ontdekkingstocht door de filmgeschiedenis. 

Sinds 2017 bouwt FFO aan een jaarwerking waarbij de beste arthousefilms  het hele jaar door vertoond worden in Kinepolis Oostende.

ONTDEK DE BESTE ARTHOUSEFILMS IN OOSTENDE HET HELE JAAR DOOR

Cinema Storck is een initiatief van Filmfestival Oostende. Dagelijks (behalve op donderdag) twee vertoningen om 17.00 uur en 20.00 uur. Tickets kunnen online of aan de kassa van Kinepolis Oostende aangekocht worden.