Cinema Storck

Met Cinema Storck brengt Filmfestival Oostende (FFO) het hele jaar door de beste arthousefilms naar Kinepolis Oostende.

Oostende heeft een rijke historische filmcultuur met Oostendse pioniers als Raoul Servais en Henri Storck, en verschillende stadsbioscopen. Door het verdwijnen van de stadsbioscopen was het aanbod auteurscinema in Oostende tot recent zeer beperkt.

Met respect voor het verleden maakt Filmfestival Oostende de filmcultuur en haar beleving ervan in Oostende en de ruime regio opnieuw springlevend. 

Sinds 2017 bouwt FFO aan een jaarwerking waarbij de beste arthousefilms het hele jaar door vertoond worden in Kinepolis Oostende aan een voordelig tarief. Met Cinema Storck - genoemd naar Oostendenaar Henri Storck, als eerbetoon aan de gerenommeerde Oostendse filmmaker - brengt Filmfestival Oostende de beste auteurscinema op datum van release, om in te spelen op de vraag van de cinefiele Oostendenaar, die een bredere blik op de (film)wereld wil werpen.

ONTDEK HET HELE JAAR DOOR DE BESTE ARTHOUSEFILMS IN OOSTENDE

Dagelijks (behalve op donderdag) twee vertoningen om 17.00 uur en 20.00 uur. Tickets kunnen online of aan de kassa van Kinepolis Oostende aangekocht worden. 

Festivalfilms in Cinema Storck

Getrouwheidskaart

Getrouwheidskaart

Per bezoek, aan een Cinema Storck-vertoning, een FFO Première of een Meet the Masters-sessie, krijg je een stempel op onze gloednieuwe getrouwheidskaart. Per 5 stempels, mag je gratis naar 1 Meet the Masters event.

Info & voorwaarden