Over FFO

Filmfestival Oostende is een van de grootste filmfestivals van België, dat zich onderscheidt met een uniek Vlaams filmprogramma en een inclusief, publieksvriendelijk, maar vooral sfeervol karakter. Tijdens negen dagen FFO transformeert Oostende in een bruisend stadsfestival waar internationale en nationale (film)professionals samenkomen en een omvangrijk publiek van zowel cinefielen als Oostendenaren en toeristen genieten van het grote aanbod aan films en events.

FFO is hét filmevent dat een uitgebreid Vlaamse film- en tv-aanbod combineert met een internationale selectie.

16 jaar Filmfestival Oostende

Onze organisatie bestaat uit een klein kernteam van medewerkers met een grote liefde voor film en Oostende dat zich jaarlijks uitbreidt naar aanloop van het festival.

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende werkomgeving in een dynamische organisatie en een unieke blik achter de schermen van een filmfestival?

Een festival organiseren heeft een grote impact op het milieu. FFO is zich hier zeer bewust van en zet al jaren in om het festival op een duurzame manier te organiseren.

FFO streeft naar een inclusieve organisatie en een diverse samenstelling in haar representatieve functies. Met dit charter onderschrijft FFO haar inclusieve organisatiewaarden.