Filmfestivalcheques

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Verras je vrienden, familie of collega’s met een filmfestivalcheque. Trakteer ze op een gezellig uitstapje naar Filmfestival Oostende. 

Festivalcheques

De cadeaucheque bevat 2 filmvouchers en is verpakt in een unieke filmfestivalverpakking. Klaar voor onder de kerstboom! Met de vouchers kunnen ze bovendien zelf kiezen uit ons ruim filmaanbod.

Waarom kiezen voor cadeaucheques?

  • Een origineel (kerst)cadeau voor elke filmliefhebber
  • Een ruime keuze aan films 9 dagen lang van 26 januari tot en met 3 februari 2024

  • Verras je vrienden en familie met een gezellig uitstapje naar ons sfeervol filmfestival

Praktisch

Een cadeaucheque kost 22,00 EUR, en bevat 2 filmvouchers in een unieke verpakking.

Hoe koop ik een filmfestivalcheque?

  • Aan de balie van Toerisme Oostende - Kom langs bij Toerisme Oostende - Monacoplein 2, 8400 Oostende - en bestel je cadeaucheques ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuke cadeauverpakking. De cheques zijn enkel geldig voor films op Filmfestival Oostende 2024. Opgelet: betaling uitsluitend met bankkaart.

  • Online - Bestel je cadeaucheques makkelijk online via deze pagina. Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. In het eerste geval liggen ze voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.

Je kan de filmfestivalcheques vanaf 1 december, en minstens 24u na de bestelling ophalen bij Toerisme Oostende, Monacoplein 2, 8400 Oostende. Het volledige programma van FFO24 is beschikbaar vanaf 21 december.