Dit was de Ladies Night 2023

Het was opnieuw feest in Kinepolis Oostende met de langverwachte Ladies Night. De ladies waren er helemaal klaar voor. Onze gastredacteur Zana was ook van de partij. Glam away!

Ladies Night

Het beloofd een een ontspannende avondje uit te worden in Oostende. Er waait een zachte zeebries en Filmfestival Oostende maakt zich rustig klaar voor de langverwachte Ladies Night in Kinepolis. Terwijl ik sta te wachten, arriveren de eerste gasten gezellig keuvelend in hun mooiste outfits. Op het programma staat de film ‘Emily’ van regisseur Frances O’Connor. Het wervelende kostuumdrama, geïnspireerd op het leven van de provocerende Britse auteur Emily Brontë, ontwaakt de sluimerende romanticus in mezelf. 

De uitgestrekte rode loper, compleet met photowall en professionele fotograaf, vormt het ontvangstcomité voor deze feestelijke filmsoirée. Glamoureus en glunderend wordt het vrouwelijk schoon even in the picture gezet. Daar stopt de verwennerij zeker niet! Bij het binnenstappen van de zaal worden er goodiebags uitgedeeld. Snel nog even snuisteren in de zak vol verrassingen voordat de gastvrouwen arriveren. 

De zaal zit helemaal vol als Sandra Bekkari al voor de vijfde  keer de avond in goede banen leidt. Vanavond krijgt ze het gezelschap van de stralende Master van FFO, Natali Broods. Het is de eerste keer voor haar, maar Sandra stelt haar gerust: “Natali is gepassioneerd en koos een fantastisch mooi thema. Ze is de perfecte gastvrouw, hé!" Als iedereen het tombolanummer in de goodiebag zit, gaat de tombola van start. 

De prijzenpot is rijkelijk gevuld dankzij de sponsors van het festival. Ik zie onder andere cadeaucheques van Four Roses, prijzen van Brassi Casino Restaurant en Brassi Grand Café, filmdoosjes van Kinepolis en de hoofdprijs: een overnachting met alles erop en eraan in een penthouse van Immobel Oostende

Na de film loopt het gezellig vol in het festivalcafé naast de rode loper met de dansplaten van Dj BKay. Ik gooi m'n benen nog even los en ga dan met een voldaan gevoel naar huis. Wat een avond!

Alle foto's

Sfeerbeelden